This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Slaapcomfort

Kies een product

Bedden

Het familiebedrijf SCHRAMM is al negentig jaar gespecialiseerd in het beproefde tweematrassensysteem. Uit talrijke onderzoeken en tests met nieuwe technieken, zoals lattenbodems of latexmatrassen, is gebleken dat dit klassieke systeem veruit superieur is. In tegenstelling tot andere fabrikanten gebruikt SCHRAMM van oudsher uitsluitend thermisch veredelde veren.

Deze compromisloze keuze voor ambachtelijke kwaliteit en tegen rationele machinale productie maakt dat SCHRAMM een uitzonderingspositie inneemt op de moderne massamarkt. Ook doen wij niet mee met trendbepaalde experimenten of nostalgische trucjes, vooral niet als het gaat om de inkoop en het gebruik van basismaterialen. Bij SCHRAMM wordt rechtlijnig gedacht. Zingeving en ratio bepalen elke afzonderlijke productiefase. Milieubewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel drukken hun stempel op de gehele productie.

De op u persoonlijk afgestemde, gevoelig reagerende bovenmatras heeft, om zijn werking volledig tot haar recht te laten komen, als basis een stabiele, elastische ondervering. De verende SCHRAMM-ondermatras vangt de bewegingsenergie over het gehele oppervlak op en absorbeert de druk gelijkmatig. De SCHRAMM-ondermatrassen zijn leverbaar zonder verstelmogelijkheid, in vijf handmatig verstelbare en in tien motorisch verstelbare varianten. Standaard worden er achttien maten aangeboden en, indien gewenst, ook speciale maten.

Met een horizontale en verticale luchtcirculatie is een optimaal bedklimaat mogelijk. Het samenspel tussen de actief ademende stofferingsmaterialen, de ventilatieruimte van de ondermatras en de bewegingen van het lichaam tijdens het slapen werkt als een blaasbalg. De lucht kan probleemloos en continu in alle richtingen circuleren en daardoor vocht afvoeren.

Merk: Schramm Werkstaetten

Donsdekens en kussens

Maak uw keuze uit onze verschillende lijnen, afhankelijk van uw persoonlijke voorliefde, seizoen en budget. Beslissend is de keuze van het verwarmende opvulmateriaal: synthetisch, natuurlijk of de zachtste donzen.

Merken: Hanskrüchen – Plumka

Bedlinnen

Zeg ons hoe je slaapt – en we zeggen je wie je bent.

Het perfecte, individueel op elke mens afgestemde bed heeft niet alleen de juiste matrassen, maar ook het passende bedlinnen nodig. Hoe je het beste slaapt kan alleen jij te weten komen. En dat is belangrijk. Want per slot van rekening brengen we de helft van ons leven in bed!

Wij helpen u bij de samenstelling van het ideale bed en wij bieden u ook bij het bedlinnen een grote keuze aan.

Merken: Essix – Sylvie Thieriez – Designers guild – Christian Fischbacher – Aqua nova –
Passion Home – Anne de Solène – Schramm Werkstaetten