This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Over ons

Opa Schramme

Opa Schramme startte zijn schildersbedrijf op in 1956 met niet meer dan een fiets, ladder, pot verf en borstel. Pas later kwamen daar ook muurbekleding, raamdecoratie en vloerbekleding bij.

Zijn zoon Luc nam de fakkel over in 1978 en zorgde voor de uitbreiding van de zaak met een groot Atelier te Veurne. Inmiddels heeft de 3de generatie, Bram Schramme, in 2018 het roer overgenomen en is zo de toekomst van interieurdecoratie Schramme verzekerd.

Bram werkt al sinds zijn 18e mee in het familiebedrijf waar hij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de schilderschool te Oostakker, waar hij met plezier op terug kijkt.

Het familiebedrijf

Het familiebedrijf staat synoniem voor kwaliteit, dit komt door de familiewaarden die de Schramme ’s hoog in het vaandel dragen. Eerlijk advies, open communicatie en ondernemerschap stroomt bij hen door de aderen.

Onze aanpak

Onze aanpak is afgestemd op de klant. Jouw interieurdroom staat centraal.
We luisteren naar je verhaal en schrijven samen een prachtig eindresultaat neer. We ontvangen je in onze showroom en/of komen bij jou ter plaatste en dit tot dat alle puntjes op de ‘i’ staan. Daarna start ons team van vakspecialisten op onberispelijke wijze aan de uitvoering van uw droom. Alles gebeurd in samenspraak. Bram en Luc volgen de werken persoonlijk op.

U heeft een interieurdroom?

Bram en Luc staan paraat om u met de glimlach te ontvangen in de showroom. Tot dan!